Kuličková elektroporézní masáž očního okolí KD-8910

KD-8910

Nový produkt

Elektroporézní masáž proti vráskám Vám nabízí velice účinnou alternativu k výše zmíněným invazivním a organizmus zatěžujícím ošetřením. Výrazně zvyšuje účinky kosmetiky, kterou běžně používáte, a navíc přispívá k celkové regeneraci pleti, jejímu vypnutí a udržení její pružnosti.

Více informací

1 590 Kč s DPH

Více informací

Oblastí, kde se přibývající roky projevují nejvýrazněji je oční okolí. Jemné mimické vrásky, které se věkem prohlubují a celkově unavená a propadlá pleť kolem očí Vám na kráse určitě nepřidá. Moderní medicína nabízí spoustu možností, jak proti těmto projevům stárnutí bojovat, většina z nich je však výrazně invazivní a zahrnuje nepříjemný zásah do integrity Vaší pokožky případně vstřikování chemických přípravků jako například botoxu. I když tyto metody mohou být účinné, jejich vliv na dlouhodobý zdravotní stav pokožky je velice sporný a rozhodně nejsou ani trochu příjemné.

Kuličková elektroforézní masáž očního okolí Vám nabízí velice účinnou alternativu k výše zmíněným invazivním a organizmus zatěžujícím ošetřením. Výrazně zvyšuje účinky kosmetiky, kterou běžně používáte, a navíc přispívá k celkové regeneraci pleti, jejímu vypnutí a udržení její pružnosti.

Jak přístroj funguje

Kuličková elektroporézní masáž očního okolí je jemně vibrující přístroj, kterého hlavici tvoří otáčivá kulička určená k masáži očního okolí. Přístroj při masáži vysílá velmi jemné vibrace a tvoří krátké a slabé elektrické impulzy elektrického pole, které mají blahodárný účinek na pleťové buňky.

Principy fungování:

EMS (Elektrická stimulace svalů)

EMS proud je jednou z nejvyspělejších technologií na poli boje proti vráskám, které nezahrnují použití jehel. Díky vlnové struktuře proudu se energie dostává hlouběji do buněk. To potom dopomáhá k lepší absorpční schopnosti pokožky a kosmetické přípravky, které běžně používáte, se dostávají hlouběji do pokožky a navíc jsou buňky schopné vzít si z nich více účinných látek.

EMS proud ovlivňuje oblast hypodermy, kde aktivuje buňky, stimuluje tvorbu nového kolagenu a regeneraci již vzniklého kolagenu. Pleť je tudíž po používání přístroje pevnější a pružnější, vrásky jsou méně viditelné a pokožce se navrátí její lesk a zářivý vzhled.

Kuličková masáž

Speciální dizajn kuličky z nerezavějící oceli, která se ve svém pouzdře dokáže otáčet o 360°C zaručuje, že kontakt s pokožkou je opravdu intenzivní a příjemný. Je také nutno zmínit, že kuličkovou masáží se aktivují akupresurní body kolem očí, takže ošetření přináší i uvolnění napětí.

Jemná relaxační masáž

Přístroj generuje jemné vibrace (6000/min) a tím dopomáhá k pronikání účinných látek hluboko do pokožky, uvolňuje napětí a zlepšuje elasticitu.

Elektroporace

Elektroporace je kosmetická metoda, která využívá poznatky z biotechnologií. Generuje krátkodobé elektrické impulzy, které v buněčné membráně vytváří dočasné póry. Díky těmto pórům mohou do buněk pronikat výživné látky a látky potřebné k obnovení krásy Vaší pokožky. Přístroj pracuje s touto metodou tak precizně a přesně, že je možné ji použít i na velmi jemnou a citlivou oblast očního okolí, která je z běžných, invazivních a intenzivních druhů ošetření většinou vyloučena. Do buněk se tímto způsobem mohou dostávat látky jako například makromolekuly kolagenu, kyseliny hyaluronové, vitaminu C a podobně.

Výhody používání

  • Domácí použití: k tomu, abyste obnovili a udrželi krásu své pokožky, nemusíte navštěvovat drahá kosmetická centra. Kuličková elektroporézní masáž očního okolí Vám umožní provádět potřebná ošetření v pohodlí Vašeho domova.
  • Skladný a velmi příjemný dizajn
  • Ošetření vhodné i pro velmi citlivou oblast očního okolí
  • Možnost použití na různé části tváře
  • Díky otočné kuličce je zaručen bezchybný kontakt s pletí
  • Možnost masáže akupresurních bodů

Technické informace

  • Vstupní napětí: 1,5 V
  • Výstupní frekvence: 15 KHz
  • Výstupní napětí: 200v impulzy
  • Velikost produktu: 134 x 19 x 19 mm
  • Hmotnost produktu: 37,4 g
  • Velikost balení: 170 x 65 x 38 mm
  • Napájení: 1 ks AA beterie (není součástí balení)
  • Barva: Bílá

Recenze

Napsat recenzi

Kuličková elektroporézní masáž očního okolí KD-8910

Kuličková elektroporézní masáž očního okolí KD-8910

Elektroporézní masáž proti vráskám Vám nabízí velice účinnou alternativu k výše zmíněným invazivním a organizmus zatěžujícím ošetřením. Výrazně zvyšuje účinky kosmetiky, kterou běžně používáte, a navíc přispívá k celkové regeneraci pleti, jejímu vypnutí a udržení její pružnosti.

Ke stažení