Kompresní masážní přístroj MK400L

MK400L

Nový produkt

MKL400L je přístroj, který se využívá primárně k drenážní masáží a je určený k použití v salonech nebo zdravotních centrech, můžou si jej však zakoupit také soukromé osoby.

Více informací

39 900 Kč s DPH

Více informací

MKL400L je přístroj, který se využívá primárně k drenážní masáží a je určený k použití v salonech nebo zdravotních centrech, můžou si jej však zakoupit také soukromé osoby. Ty by jej však měly používat pouze na doporučení doktora a parametry masáže by měly být s doktorem pečlivě konzultovány.

Tento přístroj pracuje na základě vzduchové komprese a slouží k vylepšení krevního oběhu v lidském těle. Přístroj disponuje třemi různými tlakovými programy, reverzním programem a volitelným ošetřením, ze kterých si uživatel může vybrat. Tím pádem může přizpůsobit terapii svým požadavkům a zdravotnímu stavu.

Vzduchový prostor návleků se skládá ze dvanácti vzduchových komor a ty se nafukují postupně od první k poslední tak, aby se podporovala krevní cirkulace zdola nahoru. Nastavení tlaku je kontrolováno senzorem, takže návlek nepřekročí tlak nastavený uživatelem. Čas dosažení nastaveného tlaku se může lišit v závislosti na fyzických dispozicích klienta, ale intenzita tlaku je udržována pomocí vbudovaného senzoru.

Typy jednotlivých programů:

  • Program A: Zvolená komora se vyfukuje a nafukuje směrem od chodidla ke stehnu.
  • Program B: V programu se komory nafukují od chodidla ke stehnu, přičemž se vyfukují až nakonec, všechny naráz.
  • Program C: Vybraná komory se postupně nafukují po dvou směrem od chodidla ke stehnu.

K dispozici Vám je také tzv. reversní program, který směr masáže jednotlivých programů obrátí.

Můžete také nastavit pouze nafukování určených komor.

K dalším nastavitelným parametrům přístroje patří intenzita vyvíjeného tlaku, trvání masáže a rychlost masáže, které lehce nastavíte pomocí hlavní jednotky přístroje, ke které se návleky připojují pomocí vzduchových trubic.

Doplňky přístroje jsou návleky různých typů, které zabezpečují ošetření většiny částí těla.

K čemu přístroj slouží:

Jak již bylo zmíněno, přístroj je určen k lymfatické drenáži. Ta dopomáhá zejména ke zlepšení krevního oběhu v místě aplikace. Toto zlepšení oběhu pak vede k rychlejšímu odbourávání tuku, zlepšení stavu celulitidy a celkovému ozdravení tkání v důsledku vyplavení škodlivých látek a jejich odstranění z těla.

Technické parametry přístroje:

  • Časové rozpětí: 1-90 min
  • Kontrola tlaku: 10-200 mmHg
  • Rozměry produktu: 414*310*160 mm
  • Hmotnost produktu: 4,7 kg (tělo přístroje)
  • Napětí: AC 220-230V,50/60Hz
  • Kapacita pojistek: AC 250V, T3, 15AL
  • Spotřeba: 55VA
  • Rychlost: 1-6

Recenze

Napsat recenzi

Kompresní masážní přístroj MK400L

Kompresní masážní přístroj MK400L

MKL400L je přístroj, který se využívá primárně k drenážní masáží a je určený k použití v salonech nebo zdravotních centrech, můžou si jej však zakoupit také soukromé osoby.

Ke stažení