Masážní postel STARJETT-2

STARJETT-2

Nový produkt

Masážní terapeutická postel STARJETT-2 umožňuje díky speciální konstrukci a kombinaci účinků jade kamenů, akupunktury, shiatsu masáže a infračerveného záření velice účinnou masáž celého vašeho těla, čímž udržuje dobrou pohyblivost vaší páteře, odvádí z těla toxické látky, zpomaluje proces stárnutí buněk, zázračně působí na přetížené orgány a posiluje imunitní organismus lidského těla.

Více informací

29 900 Kč s DPH

Více informací

Každý člověk jistě někdy zažil bolest nějaké části jeho těla či jiný zdravotní problém, který mu zabraňoval v neomezeném pohybu, působil negativně na jeho myšlení a tím mu celkově zhoršoval jeho životní pohodu. Řešením v tomto případě jsou různé druhy masáží a relaxačních procedur, které uvolňují svaly, zbavují napětí a stresu a uvádějí lidský organismus do celkové harmonie. Základní typ masáže přímo navazuje na znalosti čínské tradiční medicíny, která na rozdíl od západního pojetí lékařství vnímá tělo jako celek. Při masírování je využívána funkce konkrétních akupunkturních bodů, jejichž výrazná stimulace umožňuje tělu zareagovat a uvolnit napětí v potřebných partiích těla. Jedna z možností, jak si dopřát masáž, jsou specializované masážní salony, v dnešní době se však mnohem častěji používají nejrůznější masážní přístroje a pomůcky, které jsou vždy založeny na nějakém způsobu stimulace svalů a nervů. Většina těchto zařízení je však malé velikosti a je určena pouze na konkrétní část těla. V případě, že tedy potřebujete namasírovat a celkově zrelaxovat celé tělo, trvá to zbytečně dlouho.

Masážní terapeutická postel STARJETT-2

A právě tento problém řeší moderní masážní terapeutická termo postel STARJETT-2, která v sobě kombinuje staletími ověřené metody tradiční čínské medicíny a nejmodernější technologie této doby. Tento masážní systém byl vyvinut nejlepším týmem lékařů, elektronických inženýrů a odborníků na výrobu a byl navržen jako přístroj pomáhající při odstraňování bolestí a zdravotních problémů lidského těla.

Tato postel je uvnitř vybavena čtyřmi masážními válečky z přírodního léčivého kamene jade (tzv. Jade rollers), které jsou vyhřívané a díky speciálním kolejnicím dokáží automaticky masírovat celou plochu zad od krku až po stehenní svaly. Tyto speciální masážní kameny mohou být vyhřívané až na teplotu 70 ° C, což velmi dobře pomáhá při odstraňování bolesti svalů zad.

Spolu s postelí je dodáván také ruční masážní přístroj, který je vybaven devíti masážními jade válečky, které mohou být také vyhřívané až na teplotu 70 ° C. Díky tomuto ručnímu masážnímu přístroji můžete provádět masáž kombinovanou s přehříváním prakticky jakékoli části vašeho těla.

Masážní terapeutická termo postel STARJETT-2 nabízí dva režimy provozu - automatický a manuální. Při automatickém režimu je nastaven časovač na dobu 40 minut, po kterou je prováděna zcela automatická masáž. Při manuálním režimu si můžete sami zvolit způsob masáže.

Díky speciálnímu topnému systému je možné provádět termoterapii vašich hýždí, pasu, zad, ramen a krku. Termoterapie znamená léčení teplem a jedná se o jednu z nejstarších ale zároveň nejúčinnějších technik při zlepšování krevního oběhu, čímž dochází k uvolňování ztuhlých a bolestivých svalů. Díky zahřívání se zároveň také zrychluje metabolismus, což má za následek rychlejší odstraňování toxických látek z těla ven.

Spodní část postele je vybavena speciální podložkou z přírodního turmalínu, která je vyhřívána pomocí infračerveného záření. Turmalín je léčivý polodrahokam, který má mnoho léčivých účinků na lidský organismus. Kromě těchto účinků má však turmalín také silné ionizační vlastnosti a ve spojení s teplem dokáže udržovat správnou elektrochemickou rovnováhu těla a odstraňovat z těla škodlivé látky.

Masážní terapeutická termo postel STARJETT-2 umožňuje díky speciální konstrukci a kombinaci účinků jade kamenů, akupunktury, shiatsu masáže a infračerveného záření velice účinnou masáž celého vašeho těla, čímž udržuje dobrou pohyblivost vaší páteře, odvádí z těla toxické látky, zpomaluje proces stárnutí buněk, zázračně působí na přetížené orgány a posiluje imunitní organismus lidského těla.

Síla kamenů Jade - Jade rollers
Jade (Jadeit) je celistvý zelený kámen léčivých schopností. Starověké civilizace tento kámen považovali za posvátný a byl dokonce cennější než zlato. Jadeit je kámen lásky, klidu a harmonie. V citovém životě přináší mír, harmonii, tichou radost, pochopení, ohleduplnost vycházející z hloubky naší duše. Jade kameny vyzařují "Oi záření" se stejnou vlnovou délkou jakou mají lidské buňky. Záření kamenů se tak snadno dostane až k buňkám organismu a tím podporuje imunitní systém organismu, léčí onemocnění ledvin, upravuje špatnou filtraci a odvodňování těla. Zmírňuje průběh chřipkových onemocnění, bolesti hlavy a migrény.

Jadeit je známý po celém Orientu pro svůj blahodárný vliv na plodnost. Jeho zelená barva snižuje horečku. Vyrovnává srdce a emoce. Již staří Číňané znali a velice využívali jeho blahodárných vlivů na lidský organismus a proto jej také často nazývali "Nebeský kámen". Při neklidu a při neúnavnosti odstraňuje křečovitost a dodává tělu pocit klidu a spokojenosti. Věřilo se, že léčí nemoci ledvin. Parapsychologové tvrdí, že usnadňuje rozpomenutí na minulé existence. Usnadňuje mezilidskou komunikaci, napomáhá vědomí vyšších rovin bytí, je symbolem boží lásky. Je spojován s hudbou. Zabraňuje únavě, prodlužuje život a zabraňuje rozkladu těla po smrti. Léčí ledvinové kameny, ženské nemoci a odstraňuje poruchy plodnosti. Ovlivňuje srdeční a korunní čakru. Dále jsou Jade kameny známé také pro své přirozeně vyzařované infračervené světlo, které má blahodárné účinky na lidský organismus.

A právě z kamenů Jade jsou v masážní posteli STARJETT-2 vyrobeny speciální masážní válečky - tzv. "Jade rollers", které jsou připevněny na kolejnicích a při masáži pomalu přecházejí tam a zpět podél celé páteře. Jade rollers jsou také zároveň vyhřívané, čímž tedy plní jednak funkci masáže, tak také funkci prohřívání, která vychází ze staré čínské metody moxibusce.
Úkolem moxibusce je nahřívání akupunkturních bodů. Tato technika se používá při různých nachlazení, například při revmatických bolestech pohybového aparátu. Moxibuscí se léčí hlavně dlouhotrvající, vysilující a chronická onemocnění.

Vnitřní masážní válečky vyrobené z jadeitu jsou speciálně tvarované tak, aby přesně kopírovaly tvar lidské páteře a zajišťovaly tak maximálně účinnou masáž a tepelnou stimulaci akupunkturních bodů podél páteře. Jade rollers stimulují životně důležité akupunkturní body, čímž podporují metabolismus a povzbuzují imunitní a lymfatický systém. Masážní válečky neustálým pohybem po celé délce páteře provádějí masáž zádových svalů od zátylku až ke kostrči. Zádové svaly se tak uvolňují, zbavují se napětí a obnovuje se jejich bezbolestná pohyblivost.


Účinky dlouhovlnného infračerveného záření - tepelná podložka
Ve spodní části masážní postele je umístěna speciální výhřevná turmalínová podložka. Tato podložka obsahuje zdroj dlouhovlnného infračerveného záření (FIR). Dlouhovlnné infračervené záření má vysokou prostupnost, sílu záření, pozoruhodný vliv na termoregulaci organismu a rezonanční efekt. Speciální podložka vyzařuje FIR záření, které je prostě absorbovatelné lidským organismem a uvnitř organismu poté přeměněné na vnitřní tělesnou energii. Paprsky infračerveného záření prostupují do těla do hloubky 3 - 5cm, čímž stimulují buněčné funkce, pomáhají uvolňovat a vylučovat z těla nahromaděné toxické látky, což zároveň zlepšuje krevní oběh. FIR záření uvolňuje ztuhlé a neohebné svaly a tím pomáhá odstraňovat bolest. Již více než 30 let je infračervené záření úspěšně používané k léčbě nemocných s různými zdravotními problémy a onemocněními. Je také prokázáno, že je FIR záření prospěšné při zmírňování fyzických problémů a existují také důkazy o tom, že léčí mnoho nemocí.


Ovládání terapeutické masážní postele STARJETT-2 je zajištěno pomocí uživatelsky příjemného dálkového ovládání vybaveného LCD displejem. Tímto dálkovým ovládáním je možné jednoduše nastavovat jednotlivé provozní režimy a teplotu vyhřívání.

Hlavní přednosti terapeutické masážní postele STARJETT-2

Masážní terapeutická postel STARJETT-2
• Spojení přírodní Jade síly a turmalínu s moderní technologií infračerveného záření
• Kombinace akupunktury a moxibusce uvolňuje svaly a navrací jim jejich pohyblivost
• Unikátní speciálně tvarovaný masážní systém tvořený masážními válečky vyrobenými z přírodních léčivých Jade kamenů
• Výhřevná turmalínová podložka vyzařující dlouhovlnné infračervené záření napomáhající vylučování toxických látek z těla
• Posilování imunitního systému, zlepšení krevního a lymfatického oběhu
• Jednoduché ovládání díky přehlednému dálkovému ovládání
• 2 přednastavené režimy včetně plně automatického režimu pro masáž, relaxaci a celkové uvolnění celého vašeho organismu
• Přednastavený časovač na dobu 40-ti minut
• Tichý provoz zajišťuje maximálně příjemnou relaxaci
• Napájení z klasické zásuvky 230V

Technické parametry masážní terapeutické postele STARJETT-2
Model: STARJETT-2
Napájení: 230V / ~ 50Hz
Spotřeba: 100W
Rozsah teplot: 40 - 70 ° C
Rozměry: 195 x 62 x 15cm
Hmotnost: 58kg
Přístroj je určen pro posílení svalstva a formování postavy zdravých osob v domácím prostředí, fitness a wellness centrech apod. mimo zdravotnických zařízení. Přístroj není zdravotnický prostředek a není určen pro pacienty za účelem léčby poruch pohybového aparátu ani jiných onemocnění.

Recenze

Napsat recenzi

Masážní postel STARJETT-2

Masážní postel STARJETT-2

Masážní terapeutická postel STARJETT-2 umožňuje díky speciální konstrukci a kombinaci účinků jade kamenů, akupunktury, shiatsu masáže a infračerveného záření velice účinnou masáž celého vašeho těla, čímž udržuje dobrou pohyblivost vaší páteře, odvádí z těla toxické látky, zpomaluje proces stárnutí buněk, zázračně působí na přetížené orgány a posiluje imunitní organismus lidského těla.